0
Domaći fudbal

Lazar Markovic (C) celebrates after scoring a goal with Ricardo Gomes Marko Zivkovic Nemanja Miletic Ivan Obradovic Queensy Menig Fudbal-UEFA Conference League Group B-Season 2021/2022-FK Partizan v Flora Tallinn Beograd, 30.09..2021. foto: Starsport.rs ©

‘JEDNOM NOGOM’ SMO VEĆ PROŠLI GRUPU: Miljenik Grobara se brzo uklopio među crno-bele, presrećan je zbog nove pobede!

Objavljeno: 01.10.21 u 15:55

Crno-beli su juče u drugom kolu grupne faze Lige konferencija zabeležili novu pobedu.

Savladana je estonska Flora sa sigurnih 2:0 i sada se Partizan sa maksimalnih 6 bodova i divnom gol razlikom od 4:0 nalazi na prvom mestu grupe ‘B’.

Štoper ‘parnog valjka’ Nemanja Miletić izuzetno je srećan zbog ove pobede.

– Neverovatan osećaj, pogotovo što sam igrao svoju prirodnu poziciju štopera. Drago mi je sto nismo primili gol i što smo pobedili. Mogu reći da smo možda „jednom nogom“ i prošli grupu – rekao je Miletić za klupski sajt i potom dodao:

– Nažalost je bilo loše vreme, ali moram da se zahvalim ljudima koji su i po ovakvom vremenu došli da nas bodre. Nadam se da će već protiv Genta, kada budemo igrali sledeću utakmicu kod kuće, biti pun stadion. Oni su nam direktni konkurenti za prvo mesto u grupi – istakao je on.

Standings provided by SofaScore LiveScore

U narednom kolu Superlige Srbije crno-beli igraju u nedelju protiv Napretka u Kruševcu, a defanzivac crno-belih ističe da se treba što pre okrenuti toj utakmici.

– Napredak nam je uvek pravio probleme, pogotovo što igramo u gostima. Moramo da budemo spremni za tu utakmicu, da ostanemo na prvom mestu – zaključio je Miletić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter