0
Evropske lige

FOTO: Instagram/LeoMessi

DRAMA U PARIZU: Pljačkaši ‘počistili’ hotel u kojem živi Mesi, cela Francuska bruji samo o ovome!

Objavljeno: 01.10.21 u 14:49

Pljačkaši su upali u hotel u kome živi Lionel Mesi.

Prava filmska pljačka viđena je u glavnom gradu Francuske. Maskirani pljačlaši odneli su novac i nakit velike vrednosti iz hotela u kome živi prva zvezda PSŽ-a, Lionel Mesi.

Kako prenosi ‘Dejli mejl’ pljačkaši su u hotel ušli spuštajući se sa krova, sa spoljne strane zgrade. U hotel su se probili preko otvorene terase, jedan sprat iznad apartmana gde živi proslavljeni argentinski fudbaler, gde dan košta oko 20.000 evra.

Snimci bezbednosnih kamera zabeležili su kako su se dve maskirane osobe sa krova spustile na šesti sprat i ušle u apartman kroz nezaključana vrata balkona.

Prema prvim izveštajima, opljačkali su četiri prostorije i odneli dragocenosti u vrednosti od nekoliko stotina hiljada evra. Te noći, PSŽ je gostovao Mecu, a Argentinski as je ostao u hotelu zbog povrede.

– Platite bogatstvo da biste bili u „fensi“ i sigurnom hotelu, a onda vam neko upadne u sobu. Naravno da je uznemirujuće. Policija mi je rekla da je pregledala snimke bezbednosnih kamera, videla dvojicu (pljačkaša) sa torbom na krovu, ali da ne može da ih identifikuje – rekla je jedna od oštećenih gošći za ‘San’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter