0
Evroliga

Head coach Dejan Radonjic (C) Austin Hollins Nikola Kalinic Aba League season 2021/2022-Crvena Zvezda v KK Split Beograd, 24.09.2021. foto: Pedja Milosavljevic/ Starsport.rs ©

NOVA GLAVOBOLJA ZA DEJANA RADONJIĆA: Problemima nikad kraja – jedan od najboljih igrača zaražen koronom!

Objavljeno: 30.09.21 u 12:20

I on ispada iz stroja .

Pred put na evroligaško gostovanje Fenerbahčeu, Majk Cirbes je dobio pozitivan nalaz na redovnom testiranju na korona virus. U Zvezdi veruju da će se sjajni centar ipak naći na terenu, pošto je testiran i drugi put, pa se čekaju rezultati.

U slučaju da i drugi put bude pozitivan, Cirbes će morati u karantin, a crveno-beli će na megdan Fenerbahčeu izaći sa samo jednim centrom – Ognjenom Kuzmićem.

Maik Zirbes (R) Shawn Jones (C) and Tre McLean
Aba League season 2021/2022-Crvena Zvezda v KK Split
Beograd, 24.09.2021.
foto: Pedja Milosavljevic/ Starsport.rs ©

Još uvek nije poznata situacija sa ostalim igračima, očekuje se da će se crveno-beli oglasiti što pre. Cirbes je još jedan od igrača na koje Dejan Radonjić ne može da računa, pošto su van stroja još Brako Lazić, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac i Eron Vajt, koji će van parketa provesti nekoliko meseci.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter