0
Evrokupovi

Fudbal-Uefa League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma Beograd, 19.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ITALIJAN NEGIRA NAVODE TAMOŠNJIH MEDIJA: ‘Smejem se tome! Srećan sam u Pari Sen Žermenu’

Objavljeno: 29.09.21 u 17:19

Donaruma smatra da je doneo pravu odluku!

Od kada je napustio ekipu Milana, italijanski mediji tvrde da je Đanluiđi Donaruma nezadovoljan u dresu Pari Sen Žermena. Naslednik legendarnog Bufona na golu nacionalnog tima Italije je navodno razočaran zbog nedovoljne minutaže. Donaruma je demantovao takve navode, za koje tvrdi da su lažni. Mladi golman ističe da takve priče izazivaju osmeh na njegovom licu.

Fudbal-Uefa League Season 2020/2021
Crvena Zvezda v AC Milan
Milan Pavkov (NOT SHOWN) scores the goal near goalkeeper Gianluigi Donnarumma (L) and Fikayo Tomori
Beograd, 19.02.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

-Kritikuju moj izbor da dođem u Pariz? Smejem se tome. Srećan sam u Pari Sen Žermenu i uvek se smejem glupostima koje pišu o meni – istakao je reprezentativac Italije.

Glavni konkurent Donarumu u borbi za mesto u startnoj postavi je iskusni Kejlor Navas. 

Nekadašnji čuvar mreže slavne ekipe sa stadiona ‘San Siro‘ je u utorak debitovao u Ligi šampiona. Izabranici trenera Poketina su savladali Mančester Siti rezultatom 2:0. Mrežu ekipe koju sa klupe predvodi I, zatresli su Idrisa Gej i Lionel Mesi.

-Neverovatno je biti deo ovog tima. Ne postoje problemi. Srećan sam i imam tim koji me podržava. Ovako sam zamišljao svoj debi. I to mi se ostvarilo. Meč je bio fantastičan – zaključio je Đanluiđi Donaruma. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter