0
Evrokupovi

Crvena Zvezda - Ludogorets, fudbal 02.8.1016. August 2. 2016. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

TRENER LUDOGORECA IMA NOVE KADROVSKE PROBLEME: Bitan igrač se povredio pred megdan sa Zvezdom!

Objavljeno: 28.09.21 u 12:50

Crvena zvezda u četvrtak gostuje Ludogorecu, u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope.

Podsetimo, ekipa iz Razgrada je 2016. godine zaustavila crveno-bele na putu ka najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju u Evropi, tako da će sada izabranici Dejana Stankovića imati priliku za revanš. Zvezda je trenutno u odličnoj formi, u prvom kolu savladala je Bragu rezultatom 2:1.

Crveno-belima u prilog ide i najnovija informacija iz Bugarske, a to je da će Ludogorec u predstojećoj utakmici biti znatno oslabljen. Trener Valdas Dambrauskas neće moći da računa na Iginja Marina.

On je nedavno u kupu pogodio sa bele tačke za pobedu nad Spartakom iz Varne (1:0), ali je u narednom prvenstvenom duelu sa Botevom proveo samo 22 minuta na terenu, pošto nije bio u stanju da privede meč kraju zbog povrede. Bugarski mediji navode da će odsustvovati do novembra, ali još uvek nije poznato o kakvoj povredi se radi.

Podsetimo, i Dejan Stanković ima velikih kadrovskih problema, on neće moći da računa na jednog od najboljih igrača, a više o tome pročitajte OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter