3
Domaći fudbal

Dejan Stankovic Crvena Zvezda - Cluj, UEFA Europa League Stadion Rajko Mitic Play-offs, 1st leg 17.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OGROMAN PROBLEM ZA ZVEZDU: Crveno-beli u Bugarskoj bez „motora“ ekipe! (FOTO)

Objavljeno: 28.09.21 u 11:20

Poslednjih dana trener Crvene zvezde, Dejan Stanković ima velikih kadrovskih problema.

Novu glavobolju Stankoviću pred put u Bugarsku donela je vest, da protiv Ludogoreca, zbog zdravstvenih problema neće moći da računa na verovatno ključnog igrača tima, Aleksandra Kataia.

Kako prenose brojni mediji, za sada nije poznat tačan uzrok tridesetogodišnjeg ofanzivca, ali je sasvim izvesno da njega neće biti u sastavu za meč drugog kola Lige Evrope.

Aleksandar Katai Novi Pazar – Crvena Zvezda Superliga Srbije Septembar 26. 2021., Novi Pazar, Srbija 26.9.2021. Belgrade Serbia foto: Nikola Mitic/STARSPORT

Podsećamo, tokom prethodne nedelje, redove šampiona Srbije desetkovao je stomačni virus, zbog čega su bili prinuđeni da odlože meč sa Voždovcem, a u Novi Pazar su putovali u okrnjenom satavu.

Aleksandar Katai je bio u sastavu u Novom Pazaru, postigao je čak i sjajan pogodak, ali je utakmicu ipak završio na poluvremenu, što je zavbinulo sve navijače Zvezde.

Njihovi strahovi su se obistinili, a uprkos tome što lekarska ekipa čini sve da osposobi Kataia za predstojeći meč, prognoze nisu pozitivne.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter