0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 24: manager Ole Gunnar Solskjaer (C) of Manchester United celebrate with Harry Maguire (R) and Jesse Lingard (L) after the UEFA Europa League group L match between Partizan and Manchester United at Partizan Stadium on October 24, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

PROBLEM ZA SOLSKJERA: Kapiten mora na pauzu zbog povrede!

Objavljeno: 28.09.21 u 20:35

Ekipu iz Mančestera očekuju nove obaveze u Ligi šampiona!

Fudbaleri Mančester junajteda će u sredu na ‘Old Trafordu‘ ugostiti ekipu Viljareala. Repriza prošlosezonskog finala Lige Evrope je na programu od 21:00h. Trener domaće ekipe Ole Gunar Solskjer ima ozbiljne kadrovske probleme pred važan duel u okviru 2. kola grupne faze Lige šampiona. 

Norvežanin već dugo ne može da računa na Rašforda i mladog Amada Dialoa, a van terena će nekoliko nedelja biti i kapiten Hari Megvajer.  Zbog crvenog kartona na utakmici sa Jang Bojsom, meč protiv ekipe iz Španije propušta i Van-Bisaka. 

Harijeva povreda ne izgleda dobro. Mogao bi da odsustvuje iz tima nekoliko nedelja. Šteta, želeo je da igra protiv Viljareala jer je propustio i prethodnu utakmicu protiv njih u finalu Lige Evrope – rekao je Ole Gunar Solskjer.

Nije Hari jedini igrač koji je doživeo povredu na utakmici protiv Aston Vile. Za vikend se povredio i Luk Šo.

Luk je bio sa nama u utorak, nije trenirao zajedno sa timom, ali nadamo se da će moći da zaigra protiv Viljareala – istakao je šef stručnog štaba ekipe sa ‘Tetra snova‘.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter