0
Evropske lige

Milan Milanovic Superliga Srbije, Super Liga, Rad - Crvena Zvezda Belgrade, Serbia on May 5, 2021. 5.5.2021. Maj 5. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

SRPSKI TRENER NA NOVOM ZADATKU: Pre dve nedelje se rastao sa Novim Pazarom, a sada je preuzeo klub sa kojim će igrati Evropu!

Objavljeno: 27.09.21 u 13:21

Srpski fudbalski trener Milan Milanović preuzeo je Alaškert, šampiona Jermenije.

Milanović je na početku ove sezone sedeo na klupi Novog Pazara, sa kojim se rastao pre dve nedelje.

U Alaškert dolazi umesto Aleksandra Grigorjana, koji je napustio jermenski klub zbog loših rezultata. Nakon pet kola, Alaškert ima samo dva boda i nalazi se na pretposlednjem mestu, tako da će srpski stručnjak imati izuzetno težak zadatak.

Prvak Jermenije je na startu Lige Konferencija poražen na gostovanju Makabiju u Tel Avivu (4:1), a u drugom kolu u četvrtak dočekuje finski Helsinki.

Milanović ima bogatu trenersku karijeru, u Srbiji je radio u Zemunu, Radu, Jedinstvu sa Uba, OFK Beogradu, Hajduku iz Kule, Novom Pazaru, Radničkom iz Niša i Radniku iz Surdulice. U inostranstvu je pre Alaškerta vodio moldavski Šerif i kazahstanski Irtiš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter