0
Domaći fudbal

FOTO: FK Novi Pazar

NOVI PAZAR PREDSTAVIO NOVOG TRENERA: Dobro poznato lice!

Objavljeno: 13.09.21 u 20:44

Trenerski ‘ringišpil’ u Superligi Srbije!

Novi Pazar je danas odlučio da se rastane sa dosadašnjim šefom stručnog štaba, Milanom Milanovićem.. Razlog je sasvim logičan – loši rezultati ovog tima. Nije se odmah znalo ko će ga zameniti na klupi Novog Pazara, ali sada imamo odgovor – Kenan Kolašinac!

Reč je o veoma iskusnom stručnjaku, koji dobro poznaje fudbalski klub Novi Pazar. Ovo će za Kenana biti treći mandat u Novom Pazaru, a poslednji klub je na njihovoj klupi sedeo leta 2019. godine.

‘Kenan Kolašinac novi je trener Novog Pazara. Iskusni stručnjak sa kojim je Novi Pazar promovisan u superligaša vraća se na klupu plavih posle deset meseci. U svom prvom mandatu, na početku prošle sezone u Superligi zabeležio je četiri pobede, sedam poraza i tri nerešena rezultata.

Novom šefu stručnog štaba koji će preuzeti ekipu u utorak želimo sreću i uspeh u narednom periodu.’ – stoji u saopštenju Novog Pazara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter