0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

GOLMAN ASTON VILE PROVOCIRAO RONALDA: Upirao prstom u njega, a portugalski as ga samo ‘iskulirao’ – ispostavilo se da je pogrešio! (FOTO)

Objavljeno: 26.09.21 u 12:13

Veliki šok viđen je juče na ‘Old Trafordu’, pošto je Aston Vila minimalnim rezultatom savladala Mančester junajted.

Gosti su mnoge iznenadili i priredili pravu senzaciju, ali je ovaj tim bio opasan tokom čitavih 90 minuta. U 16. minutu je zapretio Target, pa onda kasnije i Votkins. Kada je delovalo da će domaćin predvođen Ronaldom dodati gas i slomiti rivala, desio se šok. Kortni Hausa je nakon kornera u 88. minutu matirao De Heu.

Junajted je na kraju ipak mogao da izbegne prvi ligaški poraz ove sezone. U sudijskoj nadoknadi je dosuđen penal, ali je Bruno Fernandeš poslao loptu visoko preko gola.

Ceo svet ostao u šoku zbog toga što Kristijano Ronaldo nije preuzeo odgovornost na sebe, već je prepustio penal svom sunarodniku. Pre izvođenja jedanaesterca, kamere su zabeležile jedan zanimljiv detalj, kada je golman Emilijano Martinez prišao je i provocirao je jednog od najboljih igrača sveta.

Pokazivajući prstom na njega, stavio mu je do znanja da želi da baš Kristijano šutira, iako se to na kraju nije dogodilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter