0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

RONALDO UMESTO SOLSKJERA: Oglasio se čovek ‘koji zna’ kada će Portugalac završiti karijeru i kakvi su mu planovi!

Objavljeno: 24.09.21 u 15:58

Sjajno igra Kristijano Ronaldo od povratka u Mančester junajted.

On je posle 12 godina ponovo na ‘Old Trafordu’ i od povratka je odigrao tri utakmice, dve u Premijer ligi i jednu u Ligi šampiona, a postigao četiri gola. Neretko, Portugalac i kada je na klupi, pomaže savetima saigračima na terenu, a to nije promaklo Timu Šervudu.

Nekadašnji trener Totenhema je prokomentarisao tu situaciju.

– Mogu da ga vidim na klupi Junajteda za 18 meseci. Mislim da će postati menadžer onog trenutka kada završi karijeru. On već poslednjih nekoliko godina daje instrukcije i sa klupe. Videli ste u finalu EP 2016. kada je bio uz selektora Portugalije, ali i tokom gostovanja Đavola u Švajcarskoj nedavno, rekao je Šervud, a preneo ‘Metro’.

Poznato je da je Ole Gunar Solskjer pod velikim pritiskom, kako javnosti, tako i navijača.

– Mogu da se kladim da će da bude menadžer Junajteda za 18 meseci ako Solskjer ne bude imao rezultate. To nije onaj Ronaldo iz prvog mandata. On sada zna šta je potrebno i ako ima želju da stane pored menadžera i da određena uputstva, vi mu to morate dozvoliti. Nisam siguran da bi to radio sa nekim starijim trenerom, na primer da je Murinjo menadžer, ali isto tako morate da pitate Ronalda zašto smatra da je potrebno da ustaje, zaključio je Šervud.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter