0
Domaći fudbal

Milan Djuricic Superliga Srbije Crvena Zvedza - Napredak Beograd, Srbija, Super Liga 6.8.2021. foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

TRENER NAPRETKA UKORIO NAVIJAČE: Čemu vređanje Ilića, neću da učestvujem u tome, nisam takav čovek (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.21 u 12:25

Ružne scene viđene su u Kruševcu, tokom utakmice Napretka i Čukaričkog.

Tokom pomenutog meča, navijači domaćeg tima vređali su sa tribina trenera „brđana“ Sašu Ilića, a ovaj događaj bacio je senku na jednu lepu fudbalsku predstavu u kojoj su Beograđani slavili sa 2:1.

Ilić je nakon utakmice istakao da je navikao na prozivke, ali da mu sada kada je trener nekako teže padaju, a u njegovu zaštitu stao je trener Napretka, Milan Đuričić, koji je kritikovao ovakvo ponašanje publike.

-Ja sam to rekao sad i dole… Ružno je, jednostavno. Nema veze da li Sale ili bilo ko drugi, ružno je. Igramo fudbal u Kruševcu, igra se dobar fudbal i to treba svima da nam bude reper- rekao je Đuričić, koji je tokom karijere radio kao pomoćnik u Partizanu i bio trener Iliću.

-Nemoj da dođe neko da se natovari čoveku i vređa mu porodicu. Ja sam se namerno solidarisao, briga me šta će ko da misli. Neću da budem takav čovek i neću da učestvujem u tome. Moja puna solidarnost sa Saletom Ilićem. Ne zato što je tu i što je moj igrač bio- zaključio je trener Napretka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter