1
Domaći fudbal

FK Cukaricki, Sasa Ilic, trening 18.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NAVIJAČI NAPRETKA VREĐALI SAŠU ILIĆA, EVO ŠTA IM JE ON PORUČIO: Navikao sam na to, ali sada je teže jer sve čuješ!

Objavljeno: 22.09.21 u 21:56

Njegova ekipa je pokazala kvalitet.

Fudbaleri Čukaričkog su u okviru 10. kola Superlige savladali Napredak u Kruševcu rezultatom 1:2. Pogotke su postigli Lukić i Jovanović, dok je kod domaćih strelac bio Marjanović.

Ipak, ovaj susret, obeležile su i uvrede koje su navijači domaćih uputili treneru Čukaričkog Saši Iliću. Nekadašnji kapiten Partizana je u svojoj karijeri dosta puta doživeo razne prozivke i uvrede, a u izjavi posle utakmice otkrio je da mu to kao treneru dosta teže pada.

Pa, dobro. Navikao sam na to kao igrač, a sada i kao trener. Teže je sada kao trener jer čuješ. Kao igrač i ne čuješ mnogo. Đumi je to lepo objasnio, ne bih ja tome puno pridavao pažnju, ali nije lepo. Fudbal je ovde najbitniji, istakao je Ilić nakon pobede.

Fudbaleri Čukaričkog će se u narednom kolu sastati sa Radnikom iz Surdulice 27. septembra od 20 časova. Ekipa sa Banovog Brda se nakon 9 mečeva nalazi na 5. poziciji sa 17 osvojenih bodova.

0
0

1 Komentara

  1. Svi njihovi pradedovi su tako radili 1940g.E sad pra unučad nastavljaju.Tako bi voleo da nas neko mazne po glavi.Eto jos malo i Ruse če te zeznuti.Srbi su prljav narod.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter