0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

SOSIJEDAD SLAVIO U GRANADI: Betis siguran protiv Osasune!

Objavljeno: 23.09.21 u 22:28

Zanimljiv dan na terenima u Španiji!

Publika na stadionima širom Španije uživa u izuzetno zanimljivom startu nacionalnog prvenstva. U okviru 6. kola LaLige, Granada je na stadionu ‘Nuevo Los Karmenes‘ ugsotila Real Sosijedad. Gosti su uspeli da osvoje tri boda, uprkos činjenici da je u Granadi uvek teško igrati pred domaćom publikom. Danas je na stadionu bilo prisutno nešto više od devet hiljada ljudi. Utakmica je završena rezultatom 2:3.

Prva promena na semaforu viđena je već u 9. minutu. Loptu je iz mreže morao da vadi iskusni golman Rajan, a u strelce se upisao defanzivac domaće ekipe Herman Sančez. Tokom prvih 45 minuta igre vodila se velika borba na terenu. Real je bio dominantniji u polju i kontrolisali su posed lopte.

Situacija se nije značajno menjala ni nakon velike pauze. Gosti su bili istrajni u nameri da dođu do izjednačenja. Upravo to se dogodilo u 52. minutu. Aric Elustondo je zatresao mrežu Granade!

Fudbalerima Sosijedada se odlično izgledali na terenu u tim momentima i ‘pošlo im je za nogom’ da kreiraju potpuni preokret. Nekadašnji veziste Borusije Dortmund Mikel Merino je doveo goste u vođstvo u 60. minutu.

Uzbuđenjima u Granadi nije bilo kraja! Samo 10 minuta se čekalo na novu promenu rezultata. Iskusni Luis Mila je preuzeo odgovornost i u odličnom trenutku je realizovao kazneni udarac.

Real Sosijedad je do celog plena došao u 82. minutu. Imali su gosti više snage za težak finiš. Elustondo je po drugi put na meču zatresao mrežu rivala!

PROČITAJTE JOŠ:  CSKA ‘RAZBIO’ CMOKI NA STARTU VTB LIGE: Neverovatnih +48 za ekipu iz Moskve!

Druga današnja utakmica je odigrana na stadionu ‘El Sadar‘. Pred oko 14 hiljada navijača, Osasuna je dočekala Betis. Gostujuća ekipa je odigrača odličan meč i slavila je rezultatom 1:3.

Kike Hermoso je postigao pogodak za Betis u 21. minutu okršaja. Sjajnu fudbalsku predstavu i veliku borbu u nastavku najavio je iskusni Kike Garsija u 39. minutu. Bivši igrač Eibara je iskoristio asistenciju Toresa i doneo je izjednačenje domaćinu.

Huanmi je u 80. minutu postigao gol za novo vođstvo Betisa. Osasanu je pokušavala da osvoji makar bod na domaćem terenu, ali nisu imali rešenje za raspoložene ofanzivce Betisa.

Iskusni Brazilac Vilijan Hose je savladao Serhia Ereru u trećem minutu sudijske nadokande i tako obradovao navijače kluba koji sa klupe predvodi legendarni Pelegrini.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter