0
Košarka

Nikola Milutinov Friendly basketball game Serbia - Lithuania 10.8.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

CSKA ‘RAZBIO’ CMOKI NA STARTU VTB LIGE: Neverovatnih +48 za ekipu iz Moskve!

Objavljeno: 23.09.21 u 21:53

Odlična partija Nikole Milutinova!

Košarkaši Cmokija su u Minsku ugostili ekipu CSKA iz Moskve. Aktuelni šampion VTB lige je slavio rezultatom 44:92. Gosti su zaustavili napadačke snage Cmokija i tim iz Minska nije imao ideju kako da ozbiljnije ugrozi protivnički koš. Domaćin je u prvom poluvremenu postigao samo 17 poena.

Tim iz glavnog grada Rusije nije imao milosti. Izabranici trenera Itudisa bili su izuzetno dominantni i u nastavku meča.

Najefikasniji igrač u redovima pobednika bio je Nikola Milutinov. Reprezentativac Srbije i nekadašnji as Partizana i Olimpijakosa je meč završio sa 14 postignutih poena i čak 10 skokova. Pratio ga je Tornike Šengelija sa 13 poena, jednom uhvaćenom loptom i četiri uspešna dodavanja. Aleksej Šved je dodao 11 poena, četiri skoka i pet asistencija.

Stubeda se jedini istakao u ekipi Cmokija. Reprezentativac Belorusije je postigao 13 poena, a na to je dodao četiri uhvaćene lopte i jednu asistenciju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter