0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

ROGAN OBJASNIO RAZLOGE ODLASKA: Dao sam mnogo, a dobio malo

Objavljeno: 23.09.21 u 11:40

Ovoga jutra su fudbalski klub Voždovac i trener Predrag Rogan ozvaničili prekid saradnje.

Rogan je kao razlog odlaska iz kluba istakao neslaganje sa upravom, koja po njemu nije na pravi način umela da isprati njegove zamisli i vrednuje rezultate koje je u prethonom periodu ostvario sa „zmajevima“.

Podsećamo, Rogan je Voždovac preuzeo krajem prošle sezone, u jednoj veoma delikatnoj situaciji za klub, a tim iz Zaplenske je pod njegovim vođstvom uspeo sačuva status Superligaša. Na startu nove sezone, putevi im se ipak razilaze.

-Zbog nepremostivih razlika i nemogućnosti da pronađem zajednički jezik sa čelnicima kluba, rešio sam da odustanem. Mnogo sam dao, celog sebe, zauzvrat dobio sam malo. Zahvalan sam na iskustvu, iz njega sam mnogo naučio-, rekao je Rogan, a prenosi „Sport klub“.

On se takođe zahvalio svojim doskorašnjim saradnicima i igračima.

-Kada niko nije verovao, u finišu prošle sezone, osvojili smo deset bodova i ostali superligaši. Voždovac se posle devet kola nalazi u plej-ofu, fudbaleri su napredovali, razvijali se bez izuzetka, u poslednjoj reprezentativnoj pauzi imali smo četiri člana raznih selekcija u državnom timu… Valjda je to najbolji dokaz, uz rezultate u elitnom rangu, gde ostavljam klub i ekipu- ističe Rogan.

Ekipa Voždovca trenutno se nalazi na devetoj poziciji na tabeli, da 12 osvojenih bodova iz devet utakmica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter