0
Domaći fudbal

Predrag Rogan Cukaricki - Vozdovac, Super Liga Srbije, Superliga 16.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

I VOŽDOVAC ĆE IMATI NOVOG TRENERA, RASTALI SU SE SA ROGANOM: Evo ko će ga naslediti!

Objavljeno: 22.09.21 u 23:07

Fudbalski klub Voždovac i Predrag Rogan doneli su danas odluku o sporazumnom raskidu saradnje.

Gospodin Rogan je na klupi Voždovca sedeo nešto više od pet meseci. Tim je preuzeo prošle sezone u jako delikatnom momentu i uz četiri pobede, dva poraza i remijem u poslednjem kolu izborio opstanak u elitnom rangu takmičenja. U tekućoj sezoni je na devet utakmica upisao četiri pobede i pet poraza. Prema saznanjima HotSporta, naslediće ga Aleksandar Linta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Generalni direktor kluba zahvalio se 47-godišnjem stručnjaku na saradnji i poželeo mu sreću u nastavku karijere.

“Rogan je preuzeo ulogu šefa struke u veoma nezgodnom trenutku, prihvatio je veliki izazov tada i na tome smo mu veoma zahvalni. Iako smo na startu nove sezone imali težak raspored, stanje na tabeli nije još uvek toliko alarmantno. Međutim, došli smo do zaključka da nam statovi u vezi sa strukom i dugoročnom vizijom i planovima nisu usaglašeni, te smo sporazumno doneli odluku o prekidu saradnje. Roganu i njegovim saradnicima kao klub želimo mnogo sreće i uspeha u nastavku njihovih karijera“, poručio je gospodin Miloš Mirković.

Predrag Rogan Superliga Srbije, super liga, Partizan – Vozdovac 1.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Predrag Rogan je u aprilu ove godine došao u klub sa svoja dva pomoćnika, Brankom Mirjačićem i Đorđem Jorovićem, kao i kondicionim trenerom Miroslavom Sredićem. Ugovori sa Mirjačićem i Sredićem takođe su sporazumno raskinuti, dok je Jorović protekle nedelje napustio klub zbog angažmana u inostranstvu.

Rukovodstvo kluba će u toku sutrašnjeg dana zvanično predstaviti novog trenera, kao i stručni štab koji će u nastavku sezone predvoditi Zmajeve.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter