0
Ostali sportovi

Vaterpolo svetska liga, Beograd, Srbija, 19.6.2019. Srbija - Hrvatska foto: Pedja Milosavljevic

NIKAD JAČA VATERPOLO LIGA: Radnički ’ukrao’ Novom Beogradu trofejnog reprezentativca! (FOTO)

Objavljeno: 23.09.21 u 12:00

Sudeći prema transfer aktivnostima srpskih klubova u predsezoni, očekuje nas velika bitka za šampionsku titulu.

Novi Beograd se žestoko pojačao u nastojanjima da napadne titulu u Ligi šampiona, čijeg završnog turnira će biti i domaćin, to su fino ispratili i Partizan i Crvena zvezda koji su takođe oformili reprektabilne sastave, a ne spava se ni u Šumadiji.

Šampion Srbije i regionalne vaterpolo lige, Radnički iz Kragujevca, doveo je kapitalno pojačanje u borbi za očuvanjem trona.

Novi član Kragujevčana postao je dugogodišnji srpski reprezentativac, Miloš Ćuk, koji je u prošloj sezoni nastupao za ekipu Novog Beograda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VK Radnicki Kragujevac (@kvkradnicki)

Ćuk će svakako predstavljati veliko pojačanje i doprineće Radničkom svojim iskustvo, koje je kroz karijeru sticao kroz Partizan, Vojvodinu, Solnok, Mladost, Eger.

Sa beogradskim crno-belima je 2011. godine osvojio Ligu šampiona, sa reprezentacijom je osvojio zlato na prethodnim Olimpijskim igrama, u Riju, ima zlato sa Svetskog prvenstva u Kazanju 2015. godine, četiri zlaza sa prvenstava Evrope, kao i sedam osvojenih Svetskih liga.

Pred Olimpijske igre u Tokiju, Miloš Ćuk je kao poslednji otpao sa spiska Dejana Savića, ali sigurno je da će u budućnosti biti jedan od predvodnika jedne nove generacije srpskih vaterpolista.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter