0
Fudbal

Fudbal Super League Season 2020-2021 Partizan v Indjija head coach Savo Milosevic Beograd, 22.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MILOŠEVIĆ STABILIZOVAO TIM: „Potrebni su vreme i kontinuitet da bi se napravili rezultati“!

Objavljeno: 23.09.21 u 11:27

Srpski stručnjak napokon promašao pravu „formulu“. 

Savo Milošević po dolasku u Ljubljanu nije imao start kakvim su se svi nadali, ali u poslednjih pet utakmica uspeo je da zabeleži četiri pobede.

Trener Olimpije ističe da je upoznat sa činjenicom da predsednik kluba, Milan Mandarić, voli da menja trenere, ali takođe napominje da veruje u svoj rad.

„Svi su mi pričali da vlasnik Olimpije Milan Mandarić voli da menja trenere. Ali ja sam tvrdoglavi Bosanac i ne verujem dok se lično ne uverim. Verujem u sebe i svoj rad. Mandarić nije jedini u svetu fudbala koji menja trenere. Nažalost, znam ih mnogo takvih. Naprimer Maribor ili Partizan koji je pre nekoliko godina promenio šestoricu trenera za sezonu. Ja nisam zagovornik takvih promena. Potrebni su vreme i kontinuitet da bi se napravili rezultati. Ne može se napraviti uspeh za dva ili tri meseca“.

Milošević smatra da je problem za loš početak sezone bilo to što tim nije bio formiran i kaže da je sada vidljiv napredak cleog kolektiva.

„Tim nije bio formiran kada sam stigao, ali nisam od onih ljudi koji plaču i žale se. Sve probleme i prepreke vidim kao izazove za koje treba naći rešenje. Setite se da smo počeli teškim porazom 1:6 od Lokomotive u prijateljskoj utakmici na pripremama. Sada posle tri meseca kad gledam utakmice Olimpije, vidim da smo napredovali“, zaključio je srpski stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter