6
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/ Screenshot

SUMA KROZ SUZE PROGOVORIO O SVOM STATUSU: „Sve što Stanojević priča je laž“!

Objavljeno: 22.09.21 u 20:01

Nije mogao više da izdrži.

Vezista Partizana Sejduba Suma odlučio je da progovori o situaciji kojoj se nalazi i da kaže svoju stranu priče.

Reprezentaticvac Gvineje je putem opisa slike na društvenoj mreži Instagram oglasio da će napraviti „lajv“ u kojem će odgovoriti na pitanja šta se dešava sa njim i zašto ne igra.

FOTO: Instagram/
Screenshot

U toku „lajva“ Sumin glas je podrhtavao, osećalo se kao da će svakog časa zaplakati, nije mu bilo lako, a kao glavni problem zbog kojeg se nalazi u trenutnoj situaciji istakao je trenutak kada je zakasnio na start priprema iako se pojavio dva dana pre odlaska ekipe u Slovenije jer su njegov pasoš zadržali u ambasadi.

„Svi znaju šta mi se desilo dok sam bio na odmoru – izgubio sam pasoš, kartice, novac, vozačku dozvolu, obili su mi auto. Znate da kada vam ukradu pasoš ne možete da putujete. Istog dana sam obavestio klub kada se to desilo“- počeo je Suma.

„Klub mi je tražio pasoš, ali on je bio u ambasadi kako bih dobio vizu, čekao sam da se tim vrati iz Slovenije, pasoš mi je i dalje bio u ambasadi. To je razlog zašto nisam došao na pripreme. To zna i trener i svi, ali jednostavno ne žele da kažu istinu“ – nastavlja Gvinejac.

„Nisam ovde da odgovaram na pitanja koja mi šaljete, svakog dana mi šaljete poruke, hvala vam za svu ljubav, i ja vas volim. Problem i ono što trener priča – da ja ne poštujem klub, znate da nije tako. Volim i poštujem ovaj klub“ – zaključio je vezista Partizana.

0
0

6 Komentara

  1. Vrlo je indikativno da ga niko na njegovim presicama nije ni pokusao upitati sta je problem sa Sumom.Dakle, to je bilo zabranjeno pitanje ,pa optuzujem i novinare koji kao pzdine poslusno slusaju njegova metanija. ALi o Sumi ni reci.Dugo je vremena Bilja vrsila „recenziju“ pitanja dok je bilo zabranjeno prisustvo novinara na konf. za stampu. Ali celo vreme je bilo ocigledno da je to bila tema koja se nije smela otvoriti! Zasto? TO duguje navijacima trener Stanojevic. Samo je jednom izvalio glupacku tezu da ni slucajno on i Natho ne mogu zajedno igrati jer SUma nema motoriku, molim vas,pazite MOTORIKU za tempo koji on zeli da ima u igri ekipe.Ne verujem ja ni onom Z.Panticu koji pravi teorije zavere za svoj vlasiti gross, ali da nesto smrdi tu-tacno je. Ljut sam i na Ilijeva, ponasa se kao piz…takodje, veca od Stanoja. Ekipa shodno kvalitetu igra dobro,sto je normalno i momci se posteno bore za dres Partizana. Ali Stanoje ocigledno forsira svoje decke, to je apsolutno vidljivo. Mogu slobodno reci da je skndalozno da Miljko igra pre Zivkovica i da je Jojic doslovno nezamenljiv. Jojic je kriv i za ovaj remi Derbi, namerno je zakasnio na Kataija, kao sto je namerno napravio penal u prethodnom. TO je sve za zatvor. Stanojevic da ima morala trebao bi da podnese neopozivu ostavku. Ja da sam u Klubu neko odmah bi ga smenio i postavio Djumija za kouca,on je sjajan trener i posten do kraja a Partizanovac, bio vec u Klubu sa Savom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Suma majstore, znamo mi da je Stanojević lažov. Izdrži brate još malo. oteraćemo mi izdajnika. Videli smo na derbiju kako pljuje posle gola Natkha. Gotov je…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter