0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - AUGUST 12: Seydouba Soumah of Partizan reacts during the UEFA Champions League Third Qualifying Round Leg Two match between FK Partizan and PFC Sochi at Partizan Stadium on August 12, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

SUMA NE MOŽE VIŠE DA TRPI: „Ispričaću celu istinu“!

Objavljeno: 22.09.21 u 19:09

Vezista Partizana želi da ispriča šta se dešava.

Sejduba Suma se trenutno ne nalazi u planovima Stanojevića i dobija vrlo malo prilike da igra. Nezadovoljstvo igrača se može videti i samim ponašanjem na terenu kada dobije priliku.

Gvinejac je na svom instagram profilu okačio fotografiju sa dvojicom bivših igrača Partizana uz opis:“Za jedan sat ću snimati lajv zato što memnogo ljudi pita šta se događa. Želim da ispričam istinu, neću više da ćutim, sve ću da ispričam.“

 

Da li svojom slikom Suma pokušava da kaže nešto navijačima ili želi da skrene pažnju kluba na situaciju u kojoj se nalazi ostaje da saznamo u toku lajva koji je počeo oko 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter