5
Domaći fudbal

Ivica Iliev Partizan—Trening & Press-Super League Season 2021/20 Beograd, 15.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ILIEV MOMENTALNO ODGOVORIO NA SUMINE OPTUŽBE: Sve je velika laž, biće oštro sankcionisan! Stanojević ima moje poverenje!

Objavljeno: 22.09.21 u 22:41

Oglasili su se iz Humske.

Fudbaler Partizana Sejduba Suma, danas je na svom Instagram profilu snimio lajv u kome je otvoreno kritikovao trenera Aleksandra Stanojevića, optuživši ga da zbog njega ne igra. Gvinejac je takođe naveo da je na vreme stigao u Beograd, dva dana pred pripreme, ali je problem bio u ambasadi. Povodom ovog izlaganja, oglasio se sportski direktor crno-belih Ivica Iliev, koji je naveo da je sve to jedna velika laž.

Kao sportski direktor iskreno sam razočaran Suminim ponašanjem. Kao neko ko ga je uvek i srčano branio, imam pravo da ga prvi i kritikujem. Sve što je izneo je velika laž, jer sve što je radio, radio je na svoji ruku, kršeći klupsku disciplinu i protokol, za šta postoji i medicinska dokumentacija.Što se tiče pasoša, nismo ga mi izgubili, već on, počeo je Iliev.

Fudbal UEFA Europa League Second qualifying round season 2020-2021- Sfintul Gheorge v FK Partizan
Seydouba Soumah (L) Bibras Natcho (C) head coach Aleksandar Stanojevic and Aleksandar Lutovac (R)
Chisinau, 17.09.2020
foto: Starsportphoto ©

Potom je istakao da Aleksandar Stanojević ima poverenje svih u klubu, kao i da nijedan igrač Partizana nema pravo da komentariše njegove odluke. Iliev je takođe naveo da će Suma biti oštro sankcionisan.

A o tome ko će da igra ili ne, odlučuje jedino i isključivo trener. Niko nema pravo to da komentariše, niti on niti bilo koji drugi igrač. Trener Stanojević ima apsolutno moje i poverenje svih u klubu. Dokle god sam ja sportski direktor, ovakve stvari se neće tolerisati i biće oštro sankcionisane. Nećemo dozvoliti da ovo poremeti fantastičnu atmosferu i rezultate koje klub pravi, zaključio je Ivica Iliev.

0
0

5 Komentara

  1. Kako te nije sramota ti da se javljaš, zamajavaš celu naciju, prevaranti jedan, klubu nisi hteo da oprostiš 3000 evra koji te je iz dna izvukao, pričaš o igraču vanseriskom Sumi, da ne beše Sume ne bismo igrali u ligi konferencije, a sada mu prebacite kako nije lojalan klubu, mogao je da ode iz kluba bez obeštećenja, a on je produžio ugovor da bi klub zaradio neki novac. To što radite obiće vam se o glavu, ako kola krenu niz brdo, razapeće vas navijači. Bićete dežurni krivci što klub nije uspeo da dođe do titule prvaka države 7 ne prođe grupu u ligi konferencije.

    0
    0
    Odgovori
  2. mars u kurac ti ilijev i stanojevicu unistiliste super borbenog srcanog i kvalitetnog igraca suma je za pojedine kilave igrace mze da im predaje

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma da, svi lazu i Suma i Asano i ranije neki igraci, samo ste vi posteni. Ko je vas poznavao, ni pakao mu nece tesko pasti. Nema nista od Partizana sve dok se ove njuske iz uprave zajedno sa Stanojevicem ne sklone, milom ili silom.

    0
    0
    Odgovori
  4. Vazura, Vučelić i ovaj nesretnik napolje iz kluba. Stanoje, Jojić, Miljković i ostali izdajnici napolje iz svetinje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter