0
Domaći fudbal

Milan Savic (C) Aleksa Jankovic (L) and Bojan Kovacevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Spartak Beograd, 18.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ČUKARIČKI BOLJI OD NAPRETKA: Proleter u završnici do tri boda! (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.21 u 19:34

Dve tvrde i zanimljive utakmice. 

10. kolo Superlige Srbije igra se u neobičajenim terminima, zbog čega je nekoliko utakmica otkazano. U Subotici je Spartak dočekao „komšije“ iz Novog Sada-Proleter. U istom terminu od 17:30 časova svoj duel odigrali su Napredak i Čukarički u Kruševcu.

Proleter je u 25. minutu igre golom Kuna došao u prednost. Gosti su mogli da povećaju rezultat na 0:2 samo pet minuta nakon prvog gola, ali je on poništen odlukom VAR.

 

 

Drugo poluvreme bilo je izjednačeno, oba tima su pokazala da mogu da igraju dobar napadački fudbal. Rezultat iz prvog poluvremena bio je aktivan sve do 72. minuta kada je Bijelović izjednačio.  Proleter je zatim stvorio nekoliko šansi i uspeli su u 87. minutu da vrate prednost golom mladog  Mladenovića i odnesu tri boda u Novi Sad.

 

 

Na drugom meču Čukarički je bolje počeo utakmicu pogotkom Lukića u 12. minutu igre. U nastavku poluvremena Napredak je preuzeo potpunu inicijativu i stvorio je dosta šansi, u prilog tom podatku govori i činjenica da su uputili šest šuteva prema golu rivala, ali ni jedan od njih nije našao put ka mreži golmana Petrovića.

Napredak je znao da drugo poluvreme moraju da pritsnu protivnika još više. I upravo su nastavili utakmicu tamo gde su stali u prvom poluvremenu. Imali su loptu u nogama, stvarali šanse i upornost se isplatila u 58. minutu kada je strelac bio Marjanović. Međutim, taj gol koji su gosti primili kao da je probudio igrače, pritisli su protivnika i u 71. minutu Jovanović vraća prednost svom timu.

Naredna utakmica Spartaka biće protiv Partizana, Proleter dočekuje Napredak, dok će Čukarički ugostiti radnik iz Surdulice. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter