7
Domaći fudbal

Partizan - Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SUDIJSKI EKSPRET PROKOMENTARISAO SPORNU SITUACIJU: Evo da li je Partizanu opravdano poništen pogodak! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.21 u 21:27

Simović je dobro odsudio utakmicu.

Večiti derbi broj 165 završen je rezultatom 1:1. Pogodak za Partizan postigao je Bibras Natho u 37. minutu, dok je radost Crvenoj zvezdi doneo Aleksandar Katai u 83. minutu. U analizi nakon utakmice, sudijski ekspert Zdravko Jokić, ocenio je da je Novak Simović dobro izneo ovaj meč.

Zdravko Jokic gensek OFK Beograd, uprava, Januar 14. 2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Slično prošlogodišnjem suđenju. Počeo je dobro, preskakao je male prekršaje, čime je doprineo da igra dobije na tempu. U drugom poluvremenu su došle situacije gde je morao da donosi važne odluke. Bilo je drugačijih viđenja i bilo je nervoze na terenu. Mislim da je generalno dobro odsudio utakmicu. Ono što šira publika ne zna jeste da je održan seminar u Beču sa sudijskom komisijom UEFA. Dosta se pričalo o prekršajima sa strane i sa leđa. Sa leđa kada se krene je uvek prekršaj, ali je bitan i uticaj na igru, istakao je Jokić.

Partizan – Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Potom se osvrnuo i na jedno od najspornijih situacija na derbiju. Naravno, reč je o poništenom golu crno-belih, kada je odsviran prekršaj u napadu Slobodanu Uroševiću.

Zakačio je stopalo. Tu je bio kontakt, to je bio prekršaj. Prethodno nije bio faul. Sam dodir đonom se video, otklonio je sve dileme ovaj sudijski ekspert.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Igrao se 37. minut kada je nakon nešto dužeg napada Partizana loptu uzeo Bibras Natho. Izraelac je nakon sjajnog driblina još bolje šutirao i lopta je zatresla Borjanovu mrežu. Izgledalo je kao da jedan od najboljih golmana u Superligi, zbog loše postavke nije imao šanse.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Crvena zvezda u 83. minutu dolazi do izjednačenja. Katai je u dosadašnjem toku meča imao nekoliko pokušaja glavom, a ovaj je konačno završio u Popovićevoj mreži. Velika radost za crveno-bele.

0
0

7 Komentara

  1. Mislio sad da veći „ekspert“ od onog Radojičića ne postoji, ali je izgleda Jokić još bolji. Ono nije ništa novo. Mene raduje to što je Partizan bolji tim i ako se odlučuje na terenu bićemo prvi. Zvezda 2 krštena igrača (Katai i Ivanić), ostalo prosek i ispod proseka.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li ce taj vas naruceni hbn „expert“ ikad reci nesto stonije ukorst cerge?naravnoda neceosim u slucaju da Partizan promasisumnjivo dosudjenipenal,daklekadcergariju tonistane kosta.Iuvek tako…Pisuseizvestaji pocgnmedijima 90postonamernoizoptike Cerginog vidjenja stvari.
    Gospodo,sudija je opet odradio svoje u onoj zoni odlucivanja,gde je moguce ignorisati VAR intervenciju(!)tj.gde je morao da vaga „slobodnim sopstvenim uverenjem“ na koju ce stranu.Tada je uvek i po pravilu odluka u korist Cerge.To se po ko zna koji put u zadnjih sedam-osam Derbija desilo i danas kod nepriznatog gola Partizana.
    Partizan je apsolutno zasluzio pobedu i to iz dva bitna razloga.Prvo, Cergarka je i danas dobila injekciju od nevidjene sile autoriteta koji jebezobzirno cuvaju pod svojim kisobranom ,da slucajno ne pokisne i ne prehladi se na olujnim napadima topciderskim kroz Humsku ulicicu! Da ne govorimo o telefonskim dogovorima dvojice rodjaka iz Lovcenca.
    Veoma me interesuje hocete li objaviti ovaj vrlo korektan komentar.

    0
    0
    Odgovori
    • Koji Tormado debilu 1 sut u golnste imali sta si ti gledao retardu!Fauk i Ofsajd kod ponistenog gola sta ti nije jasno konjino

      0
      0
      Odgovori
  3. “ sudijski ekspert“ – vi se baš ničega ne stidite,ovaj je veci zvezdas od Dr magije koji je tu iz koristoljublja

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter