0
Evropske lige

Fudbal Football - UEFA Nations League Group Stage - League C - Group 4 Srbija v Madjarska goalkeeper Predrag Rajkovic Beograd, 11.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

JOŠ JEDNO ODLIČNO IZDANJE REPREZENTATIVCA SRBIJE: Nekadašnji golman Crvene zvezde je ponovo sačuvao svoju mrežu!

Objavljeno: 19.09.21 u 17:55

Utakmica u Francuskoj je završena najmanje popularnim rezultatom!

U okviru 6. kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Francuskoj, Rems je na svom stadionu ugostio Lorien. Utakmica je završena najmanje popularnim rezultatom, bez pogodaka.

Rems je uspeo da zatrese mrežu protivnika u sedmom minutu prvog dela igre, ali je pogodak koji je postigao Ugo Ekitike poništen nakon reakcije iz VAR sobe.

Gosti su tokom celog dela utakmice kontrolisali posed lopte, ali je Rems bio konkretniji u ofanzivi.

Golman nacionalnog tima Srbije Predrag Rajković je ponovo bio na odličnom nivou. Nekadašnji as Crvene zvezde je imao tri zapažene intervencije i sačuvao je svoju mrežu svih 90 minuta.

Ovo je već treći put ove sezone da Rajkovićeva mreža ostaje netaknuta. Prvi put se to dogodilo u 1. kolu na gostovanju u Nici, a ponovilo se i prethodne nedelje protiv Rena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter