0
Domaći fudbal

NOVI SAD, SERBIA - AUGUST 06: Head coach Walter Zenga of Samdoria gives instruction to their players during the UEFA Europa League Third Qualifying Round 2nd Leg match between Vojvodina Novi Sad and Sampdoria at Karadjordje stadium on August 06, 2015 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ZENGA O ZVEZDI: ‘Najveća greška u karijeri!’

Objavljeno: 17.09.21 u 13:28

Iskren je iskusni stručnjak!

Nekadašnji strateg Crvene zvezde Valter Zenga, priznao je najveću ‘grešku’ u svojoj karijeri.

‘Napravio sam nekoliko grešaka u karijeri. Prva je što sam otišao 2006. iz Crvene zvezde, a druga što sam napustio Kataniju. Prokleti novac! Odlučio sam da napustim Zvezdu i Kataniju jer su mi drugi klubovi nudili više. Sada vidim da je to bila velika greška. Trebalo je da ostanem i da učim, da sazrevam, pa čak i da pravim greške kao trener i kao čovek.’ – rekao je Zenga i potom dodao.

‘Najteže mi je bilo kada je Inter 1994. godine odlučio da me trampi u Sampdoriju u zamenu za Đanluku Paljuku. Ne samtram da sam bio simbol kluba, ali je neki red morao da se zna. Ipak, Inter je ostao moja kuća, smatram se legendom kluba jer 22 godine u tom dresu ne mogu tako lako da se zaborave. Nadam se da ću jednog dana trenirati Inter.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter