0
Domaći fudbal

FOTO: Radnik Surdulica

SADA JE ZVANIČNO: Radnik predstavio novog trenera!

Objavljeno: 17.09.21 u 13:12

Radnik je danas promovisao novog šefa stučnog štaba.

Dušan Đorđević doskorašnji trener jedne od najboljih ekipa u zemlji vodiće u narednom periodu tim iz Surdulice, a priliku da debituje na klupi Radnika imaće već danas i to na domaćem terenu u utakmici sa ekipom Vojvodine.

Novog šefa stručnog štaba predstavio je Darko Gašić, sportski direktor Radnika:

‘Našem klubu i meni lično je velika čast i zadovoljstvo što smo doveli Dušana Đorđevića. Nekoliko godina pratimo njegov rad, još iz perioda dok je vodio srpsku ligu.’

Do skoro, Dušan Đorđević je kao trener radio u Čukaričkom, klubu koji je uspešno igrao Evropu a prošlu sezonu je završio kao treći u prvenstvu Srbije.  Đorđević je trener sa velikim iskustvom, uspeo je da se kroz svoju karijeru formira kao takmičar i kao stvaralac a to je ono što mi kao klub sada tražimo. Mi kao klub ćemo obezbediti uslove za rad i dati vremena novom stručnom štabu da sprovede svoje ideje kroz trening i utakmice. Oduševljeni smo jer novi trener dolazi veoma motivisan u naš klub i spreman je  da se suoči sa svim problemima koje imamo zbog rada u prethodnom periodu.

Impresije na doček od strane Surduličana i prve utiske, izneo je i sam trener Đorđević:

‘Iznenađen sam organizacijom kluba, same saradnje i komunikacije sa svima u klubu.’

Ja sam sam po sebi veoma ambiciozan i do skoro sam radio u klubu koji isto tako ima ogromne ambicije. Ja ću probati da u najkraćem mogućem roku neke svoje ideje, neke svoje zamisli ostvarim, da možda ekipa igra onako dopadljiv, žestok fudbal, napadački fudbal, ali za sve to je potrebno neko vreme. U fudbalu nikada nema dovoljno vremena, sada smo imali bukvalno tri, četiri dana do prve utakmice. Posle Vojvodine sledi nam meč sa TSC-om a potom idemo na Čukarički i mogu reći da je pred nama težak raspored i uz to imamo puno povređenih igrača.

Dolaskom Đorđevića došlo je i do promene u stručnom štabu. Na poziciji pomoćnog trenera biće njegov dugogodišnji saradnik Miloš Lukić, a u skorije vreme će se popuniti i pozicija kondicionog trenera.

Na pitanje novinara kakav se ishod očekuje već u meču Radnika i Vojvodine, Đorđević veruje da će se prva reakcija na promenu trenera odraziti baš kao kroz dolazak nove energije, veće samopouzdanje i da veruje u ovaj tim i njegov kvalitet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter