0
Domaći fudbal

Fudbal Super liga season 2015-2016 Radnik (Surdulica) v Vojvodina Pogled na stadion Radnika u Surdulici Surdulica, 26.07.2015. foto: Sasa Djordjevic/Starsportphoto ©

PROMENA U SURDULICI: Bondžulić bivši, Radnik imenovao novog trenera (FOTO)

Objavljeno: 13.09.21 u 14:32

Nakon poraza u Kruševcu od Napretka, promena na mestu šefa stručnog štaba u redovima Surduličana.

Fudbalski klub Radnik je prekinuo saradnju sa dosadašnjim trenerom Igorom Bondžulićem, a na njegovo mesto postavljen je doskorašnji trener Čukaričkog, Dušan Đorđević, prenosi „Sportklub“.

Đorđević je prošlog meseca pomalo iznenađujuće dobio otkaz u redovima „brđana“ koje je pre toga predvodio do mesta u evropskim kvalifikacijema, a umesto njega za novog trenera imenovan je Saša Ilić.

Ipak, Đorđević nije dugo čekao na novi angažman i karijeru će nastaviti u superligašu iz Surdulice, gde će imati priliku da potvrdi svoje trenerske kvalitete i izbori plasman u plej-of, što je postavljeno kao cilj kluba.

Fudbal Super League Season 2020-2021
Cukaricki v Macva (Sabac)
head coach Dusan Djordjevic
Beograd, 26.09.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Đorđeviću je ovo treći samostalni trenerski angažman, nakon IMT-a i Čukaričkog. U timu sa Banovog brda je najpre bio pomoćnik Aleksandru Veselinoviću, a zatim ga je nasledio na mestu glavnog trenera i napravio odličan rezultat, pošto je Čuka pod njegovim vođstvom došla do kvalifikacije za Ligu konferencija

Đorđević će na klupi svog novog kluba debitovati narednog vikenda, u utakmici sa Vojvodinom koja se igra u Surdulici.

Radnik trenutno zauzima devetu poziciju na tabeli, sa devet osvojenih bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter