0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KAPITEN SE OPROSTIO, VREME JE ZA NOVE IZAZOVE: Partizan igra još jedan evroligaški turnir, obezbeđen je i prenos uživo!

Objavljeno: 17.09.21 u 12:36

Uskoro kreće sezona.

Nakon veličanstvenog oproštaja za dugogodišnjeg kapitena Novicu Veličkovića, košarkaše Partizana čekaju novi izazovi. Crno-beli će se zaputiti u Grčku, gde ih za vikend očekuje učešće na još jednom kvalitetnom turniru.

Na memorijalnom turniru Pavlos Janakopulos u Atini, pored Partizana učestvovaće šampion Evrope Anadolu Efes, Ulm koji je zamenio Makabi (koronavirus), kao i domaćin Panatinaikos. Prvu utakmicu odigraće Efes i Ulm u subotu od 16h, dok će Partizan tri sata kasnije odmeriti snage sa Panatinaikosom. U nedelju su na programu dueli za treće mesto, kao i finale u identičnim terminima, a prenos ćete moći da gledate na televiziji Sportklub.

FOTO: STARSPORT

Nema sumnje da će novi povratak Željka Obradovića u Atinu izazvati posebne emocije. Najtrofejniji evropski trener je upravo sa Panatinaikosom čak 5 puta bio šampion Evrope, a u Grčkoj je proveo 13 godina. Njegov prvi povratak nakon preuzimanja Fenerbahčea će svi dugo pamtiti, jer su navijači grčkog kluba organizovali neverovatan doček za svog kralja.

Košarkaši Partizana prvi meč u novoj sezoni odigraće 27. septembra u dvorani Krešimir Ćosić. Rival će im biti ekipa Zadra. Što se tiče Evrokupa, crno-beli će se 19. oktobra sastati sa Hamburgom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter