0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN SLAVIO PROTIV ŠAMPIONA EVROPE: Neverovatna atmosfera na oproštaju Novice Veličkovića, ovo veče će se dugo pamtiti! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.21 u 20:57

Završen je spektakl u Areni.

Košarkaši Partizana su savladali Anadolu Efes sa 92:85 u utakmici koja je bila oproštajna za dugogodišnjeg kapitena crno-belih Novicu Veličkovića. Ovaj događaj svojim prisustvom su uveličale mnoge poznate ličnosti, među kojima je bio i Duško Vujošević koji je prvi put došao na Partizanov meč od trenutka kada je napustio klub.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Pre početka susreta, KK Partizan se dostojno oprostio od Dušana Dude Ivkovića, koji je rano jutros preminuo.

Posebno je bilo i na poluvremenu, kada je Novica uz oproštajni govor na kraju i poveo navijanje.

– Ovu pesmu sam ponavljao gde god da igramo, jer igrati u Partizanu , ne možeš da se opustiš nigde. Voleo bih da se svi zagrlite… Da budemo složni i da budemo zajedno, ajmo sad. Gde god ti da igraš…

Zahvalio bih se Partitzanu na svemu što je uradio mene. Navijači da znate, hvala vam za sve. Za svu energiju. Isto tako bih poželo svu sreću Željko i ekipi, da ih zdravlje prati. Partizanova publika ume da ceni borbenost i energiju i to je sve što imam da poruči ovim momcima, bila je jedna od Novicinih poruka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter