0
Košarka

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 09: Head Marina Maljkovic of Serbia reacts during the FIBA Women's Olympic Qualifying Tournament 2020 Group B match between Serbia and Mozambique at Aleksandar Nikolic Hall on February 9, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

FRANCUZI ŽELE DA VIDE NJU NA KLUPI NACIONALNOG TIMA: Marina Maljković napušta kormilo naše reprezentacije, evo šta ona ima da kaže o tome!

Objavljeno: 16.09.21 u 13:36

Selektorka reprezentacije Srbije Marina Maljković mogla bi uskoro da sedne na klupu francuske reprezentacije.

U francuskim medijima se pojavila vest da je ovaj ‘posao’ skoro završen, te da će Marina uskoro preuzeti njihov nacionalni tim.

U razgovoru za L’Ekip, ona je istakla da ne želi ništa da komentariše.

– Govorim samo o zvaničnim stvarima, a zvanično nisam imala nikakve razgovore. Danas vam ne mogu odgovoriti na ovo pitanje. Sa druge strane, nije tajna ako me pitate o emocijama to su uvek Srbija i Francuska ili Francuska i Srbija, kako želite. Moj život kada nisam u klubu svodi se na 50 odsto Pariz, 50 odsto Beograd – rekla je Marina.

Ona je zaslužena za to što se srpska košarka podigla na nivo na kojem se sada nalazi, Marina ističe da sve mora da se poklopi i za Srbiju kako bi ona napustila kormilo našeg nacionalnog tima.

Da li je ovo pravi trenutak? Ne znam. Ali, mora sve da bude zdravo, dobro za Srbiju i dobro za Francusku – dodala je Maljkovićeva.

Marina Maljković je ovog leta sa selekcijom Srbije osvojila zlatnu medalju na Evrobasketu, nakon što su njene izabranice u finalu savladale upravo Francusku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter