3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

HOTSPORT SAZNAJE: Proleter doveo Evandra, pojačanje na kojem bi i večiti pozavideli! (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.21 u 18:00

Ovo je trebalo Proleteru!

Kako saznaje HotSport, novo pojačanje novosadskog Proleter će biti brazilac Evandro! Reč je o momku koji ima 24 godine i najbolje se snalazi na poziciji levog krila, ali dosta dobro može da odigra i na desnom boku.. Od dolaska trenera Bajića, Proleter je tragao za igračem ovakvog tipa!

Tokom svoje dosadašnje karijere, Evandro je bio deo Koritibe, CSKA iz Sofije i mađarskog Fehervara (prim. aut. nekadašnji Videoton).

Ovo je zaista velika stvar za tim iz Slane Bare, jer su imali određenih poteškoća u završnom delu terena na startu ove sezone! Prema sajtu ‘Transfermarkt’ trenutna vrednost ovog fudbalera iznosi 700.000 evra, što ga čini jednim od najvrednijih na svojoj poziciji u Superligi Srbije.

Treba napomenuti i da je Evandro nekadašnji mladi reprezentativac Brazila!

Veliki posao napravila je uprava Proletera na čelu sa Amirom Bislimijem.. Nije lako dovesti igrača ovog kalibra u srpski fudbal, pa se može reći da su ovim transferom pomerili granice, barem kada govorimo o timovima koji nisu iz kategorije ‘večitih’. Evandro bi nesumnjivo predstavljao pojačanje za apsolutno bilo koji klub u Superligi, dok bi u brojnim timovima bio i najbolji igrač!

Evandro je verovatno i najveća ‘bomba’ ovog leta kada govorimo o transferima u srpskom fudbalu!

Proleter naredni meč igra u subotu, kada će na svom stadionu dočekati Mladost iz Lučana, ekipu koja je trenutno poslednja na tabeli!

0
0

3 Komentara

  1. Dobar igrac,zaista. Drago mi je da i mali klubovi krecu ka progresu, dobro je to za Superligu!
    Stavise, treba se orjentisati na Brazilce,Africke mladelavove i Portugalce kao druge male lige.Imamo primer Kipra,Azera, Bugara(Ludogorec…)…

    0
    0
    Odgovori
    • Pa ga Dundjerski ponudio Bislimiju koji je hteo pre njega preko Slobe snajpera da bude sporski direktor ,da moze da krade od nase Vojvodine e nece moci idi tamo odkeln si.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter