0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram / bertalankun

VELIKO POJAČANJE ZVANIČNO STIGLO U PROLETER: Omladinac PSV-a potpisao!

Objavljeno: 09.09.21 u 17:06

Sada je i zvanično!

Kao što je HotSport najavio pre nekoliko dana, novo pojačanje novosadskog Proletera je Bertalan Kun! Reč je o momku rođenom u maju 1999. godine u Vespremu, a najbolje se snalazi na poziciji ofanzivnog veznog igrača! Prošao je apsolutno sve mlađe kategorije reprezentacije Mađarske, od U15 selekcije sve do U19 selekcije, ali nikada nije bio pozvan u A reprezentaciju!

FOTO: Instagram / bertalankun

Prve fudbalske korake napravio je u rodnom Vespremu, da bi već sa 12 godina otišao u Holandiju, gde je pohađao omladinsku školu PSV-a! Čak sedam godina proveo je u omladinskom pogonu, nakon čega je prve seniorske korake napravio u ekipi Jong PSV-a (prim.aut. drugi tim PSV-a).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK PROLETER Novi Sad (@fkproleterofficial)

Nakon PSV-a bio je član mađarskog Đera i prošle sezone Zalaegersega! Nakon raskida saradnje sa ovim mađarskim klubom, stigao je u Novi Sad, gde je u prethodnom periodu trenirao sa timom sa Slane Bare, prošao lekarske preglede i sada ih zvanično pojačao!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter