0
AdmiralBet ABA Liga

Branko Lazic (L) Ognjen Dobric Jordan Loyd Duop Reath Aba League—Play Off Semifinals Match Game 3-Crvena Zvezda v Igokea Beograd, 11.05.2021. foto: Djordje Kostic/Starsport.rs ©

ZVEZDA SUTRA PREDSTAVLJA DRESOVE ZA NOVU SEZONU: Očekuju se i detalji oko povređenih igrača!

Objavljeno: 14.09.21 u 18:42

Liga uskoro kreće.

KK Crvena zvezda će sutra od 12.30 održati konferenciju za medije, nakon koje će biti poznat detaljan status povređenih igrača. Osim toga, crveno-beli će predstaviti i dresove za novu sezonu, koja kreće za samo 10 dana.

Podsećamo, klub je danas doneo odluku da neće putovati u Grčku na poslednja dva pripremna meča protiv Promiteasa i AEK-a upravo zbog nedostatka velikog broja igrača. Uz sve to, Zvezda još uvek nije završila sa pojačanjima za novu sezonu, jer se očekuje dolazak startnog centra. Proteklih nedelja, kao prva opcija za to mesto, pominjao se Matijas Lesor, koga su danas mediji preselili u Partizan.

Moraće aktuelni šampion Srbije brzo da reaguje, jer je Ognjen Kuzmić jedini centar koji treutno ima ugovor sa klubom. Majk Cirbes se i dalje nalazi na probi i nije poznato da li će ostati uz Zvezdu. Izabranici Dejana Radonjića će sezonu započeti u Beogradu 24. septembra, kada će se u prvom kolu ABA lige sastati sa Splitom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter