6
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka-Play Off Final Game Two ABA League season 2017-2018 Crvena Zvezda v Buducnost (Podgorica) from left Taylor Rochestie Mathias Lessort Nikola Jovanovic Dejan Davidovac Alen Omic Branko Lazic Marko Keselj celebrate Beograd, 10.04.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DA LI JE OVO MOGUĆE?: Već je bio viđen na Malom Kalemegdanu, a on sada potpisuje za Partizan! (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.21 u 11:35

Crno-beli su konačno pronašli centra.

Otkako je Željko Obradović preuzeo KK Partizan, euforija među Grobarima nikada nije bila veća. Popularni ‘Žoc’ je vredno radio celo leto, na rekonstrukciji tima.

Ostalo je da se još nađe rešenje na ‘petici’, ali kako stvari stoje, Partizan je doveo igrača na toj poziciji. U pitanju je nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Matijas Lesor. On će sa ‘parnim valjkom’ uskoro potpisati ugovor, saznaje ‘Kurir’.

Snažni centar je nedavno na svom Instagram profilu nedavno objavio fotografiju na kojoj se vidi kako jede burek, ćevape i šopsku salatu. Delije su tada verovale da je Lesor blizu povratka na Mali Kalemegdan, međutim do toga nije došlo.

Lesor je crveno-beli dres nosio u sezoni 2017/18. kada je sa Zvezdom osvojio titulu šampiona Srbije. Nakon prilično uspešne epizode na Malom Kalemegdanu, Matijas je nastupao za Malagu, Bajern Minhen, a prošle godine je sa Monakom osvojio Evrokup, kada je prosečno beležio 12,5 poena.

0
0

6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter