3
AdmiralBet ABA Liga

Mathias Lessort Euroleague basketball match between Crvena Zvezda and Olympiacos in Belgrade, Serbia on January 26. 2018. Crvena Zvezda won 89:78 (STARSPORT/Pedja Milosavljevic)

POSLE OVIH REČI, DELIJE MU NE BI OPROSTILE PRELAZAK U PARTIZAN: Evo šta je Lesor rekao 2018. godine! (FOTO)

Objavljeno: 14.09.21 u 17:23

Sve će se znati u narednim danima.

U srpskim medijima, danas je buknula vest da će Matijas Lesor pojačati Partizan. Francuski centar se prvo dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom za koju je i igrao u sezoni 2017/18, ali deluje da je došlo do preokreta.

Ako se ovi navodi obistine, Lesor bi zauzeo mesto prvog centra u Partizanu, dok bi crveno-beli morali da potraže drugo rešenje. Kao što se i očekivalo, navijači su nakon što je počela priča o prelasku u crno-beli deo grada, odmah pronašli jedan Lesorov Instagram stori iz perioda dok je nastupao u Zvezdi.

Da li bi igrao u Partizanu za 5 miliona dolara, upitao ga je jedan fan.

Nikada, odgovorio mu je Lesor.

0
0

3 Komentara

  1. Evo, života mi, vas treba ukinuti zbog konstantno huškanju. Pa šta ako je igrao u Zvezdi? Igrao godinu i, zbog onog promašenog zicera u Pg. da nije sam otišao, „navijači“ bi ga sami oterali. Pa čovek došao kao profesionalci, odradi ugovor i da ide dalje. Nit je odavde, niti je zvezdaš. Po toj sumanutoj logici, brzo ne bi imao gde da igra, ako bi svi u Evropi razmišljali kao mi. Bože dragi, nije ni čudo što je ovaj narod otišao u k…. uz ovakve medije. Znam da ovo nećete pusti ali svejedno – Fuj sram vas bilo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter