0
Evroliga

Kosarka Euroleague season 2019/2020 Crvena Zvezda v Fenerbahce Istanbul Muhammed Ali Beograd, 10.10.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NEOČEKIVAN RASTANAK: Fenerbahče posle šest godina napustio jedan od najvažnijih igrača!

Objavljeno: 14.09.21 u 13:59

Dubok trag ostavio je u klubu iz Istanbula.

Iskusni američki košarkša Bobi Dikson napustio je Fenerbahče. Uprava kluba i trener Aleksandar Đorđević procenili su da im usluge 38-godišnjeg plejmejkera više nisu potrebne, te je posle šest godina saradnje došlo do rastanka.

Bobi je bio jedan od glavnih arhitekata našeg uspeha. Pored nastupa na terenu, pružio je jedan od najboljih primera o važnosti napornog rada i ne odustajanja. Ostavio je neizbrisiv trag u dresu našeg nacionalnog tima koji je uvek sa ponosom nosio. Nikada ga nećemo zaboraviti, navodi se u klupskom saopštenju.

Dikson je u eri Obradovića osvojio Evroligu, a ima i tri prvenstva Turske. Pored Fenera, igrao je tokom karijere i za Karšijaku, Le Man, Brindizi, Asvel, Beneton…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter