0
Tenis

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘DIRNULI STE MOJU DUŠU’: Novak potpuno slomljen nakon poraza, njegove reči odzvanjaju planetom! (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.21 u 09:08

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izgubio je u finalu US opena od Danila Medvedeva.

Ruski teniser je igrao fantastično, i nakon nešto više od dva sata igre slavio rezultatom 6:4, 6:4, 6:4. Medvedev je sprečio najboljeg tenisera sveta da osvoji poslednji grend slem u sezoni i stigne do istorijske 21. titule na najvećim turnirima.

Nakon završetka meča, srpski as je istakao da je Danil zasluženo trijumfovao.

Hvala vam puno, hvala svima. Hteo bih da započnem čestitkom Danilu. Fantastičan meč! Sjajan turnir i ako iko zaslužuje grend slem titulu, onda si to ti. Sjajno si odradio posao, imaš fantastičan tim, jedan si od najboljih ljudi ovde na Turu i sjajno se provodimo. Nadam se da ti slede novi uspesi i grend slem titule.

U poslednjim momentima meča, publika je ovacijama pozdravila Novaka koji im nije ostao dužan, a u jednom trenutku su ga totalno slomile emocije.

– Razmišljao sam o oba scenarija i šta bih rekao nakon obe opcije, hoću da kažem da večeras iako nisam dobio, moje srce je ispunjeno srećom i ja sam najsrećniji čovek jer ste učinili da se osećam ovako specijalno. Dirnuli ste moju dušu, nikad se nisam ovako osećao u Njujorku. Volim vas i hvala na podršci, volim vas i videćemo se brzo – rekao je Novak nakon finala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter