2
Domaći fudbal

Aleksandar Stanojevic Partizan - Santa Clara UEFA ECL Europa Conference League Liga Konferencija 26.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANOJEVIĆ POHVALIO IGRU SVOJIH IZABRANIKA: Dobra uvertira pred Antrozis!

Objavljeno: 11.09.21 u 19:54

Partizan nastavio pobednički niz. 

U osmom kolu Super lige Srbije Partizan je savladao Radnički rezultatom 3:1. 

Crno-beli su bili apsolutni favoriti, ali je meč počeo drugačije od očekivanog. Od osmog minuta su morali da jure prednost, ali je kvalitet bio na strani Partizana i rutinski su obezbedili sedmu uzastopnu pobedu u ligi.

Stanojević nije imao šta da zameri svojim igračima i smatra da su imali odličan odgovor nakon šokantnog početka.

„Ja sam prezadovoljan! Dosta šansi, 3:1, ne mogu ništa da zamerim momcima  Imali smo mnogo problema, nekis u ispali iz ritma, neki igrači su umorni zbog obaveza u reprezentacijama! Ipak, pokazali su takmičarski i profesionalan odnos“- izjavio je trener Partizana.

Naredna utakmica tima iz Humske biće u Ligi konferencija kada putuju na Kipar gde ih dočekuje Antrozis. Radnički naredno kolo gostuje Voždovcu.

0
0

2 Komentara

  1. Stanoje nađi pod hitno Bekove pa ako treba platite ih dobro ali nađi dobre Bekove ovo što imaš ne vrede ništa oni beže od protivničke igrače i puštaju olako da dođu i uđu u šesnaest metara

    0
    0
    Odgovori
  2. Sin menadžera Damjanca igra u Radničkom. Kod trećeg gola dečko, ni pet ni šest, ‘ladno asisitira Markoviću koji upošljava Rikardada i 3-1.
    Treba znati da je njgov otac, stariji Damjanac, kum treneru Partizana Stanojeviću. Tako da posle ove sjajne asistencije možemo mladjanog očekivati u crno-belom taboru.
    Da li može jadnije, a svi ćute i zabili glave u pesak, kao nojevi. JEZA dokle smo mi kao društvo došli.

    Posle svega mi Stonejevic prica o Sumi i odnosu prema klubu ???…??

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter