0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

CRNO-BELI NASTAVILI POBEDNIČKU SERIJU: Nakon preokreta, Partizan lako sa Radničkim – Rikardo ponovo ‘rešeta’! (VIDEO)

Objavljeno: 11.09.21 u 17:52

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Radničkog iz Kragujevca rezultatom 3:1, u okviru osmog kola Superlige Srbije.

Činjenica je da su izabranici Aleksandra Stanojevića u ovu utakmicu ušli kao favoriti, pošto nakon sedam kola imaju maksimalan učinak. Ipak, nije sve krenulo dobro po crno-bele u današnjem meču, već u 8. minutu su poveli domaći, nakon autogola Siniše Saničanina.

U prvih 30 minuta igre, igrači Partizana ništa konkretno nisu pokazali. Nisu uspeli da uspostave ritam, a veće šanse nisu ni viđene.

Igrao se 32. minut, kada su crno-beli tražili jedanaesterac. Jojić je centrirao sa strane, Lazar Marković je šutirao glavom, a onda je tražio penal jer je smatrao da je na putu do gola, lopta jednog od igrača Radničkog pogodila u ruku. Nakon gledanja snimka, glavni arbitar meča je samo odmahnuo rukom.

U 38. minutu, ‘parni valjak’ stiže do izjednačenja, zahvaljujući fantastičnim golom Miloša Jojića. Trajao je jedan dug napad crno-belih koji je okončan šutem Nemanje Jovića. Njegov udarac je izblokiran, a lopta se odbila do Jojića, koji je udarcem sa 20 metara savladao Lekovića.

Sedam minuta nakon toga, Partizan je uspeo da preokrene. Marko Živković je centrirao sa desnog boka, golman Radničkog je odbio loptu, ona je ona stigla do Holendera koji ju je samo sproveo u mrežu.

U 48. minutu, Rikardo je pokazao zašto je doveden u Humsku ulicu. Damjanac se poigravao, a Marković mu je oduzeo loptu, poslao je do Rikarda, koji je sa šest metara sjajnim udarcem matirao protivničkog golmana. Stanojević je u 60. minutu napravio trostruku izmenu, Jović je mesto na terenu ustupio Meningu koji debituje, dok je umesto Holendera u igri Natho, a Markovića je zamenio Terzić.

Radnički je imao dobru šansu u 72. minutu, golman crno-belih je loše intervenisao i ostavio prazan gol, ali je Kovinić pogodio prečku. Menig je u 83. minutu mogao da uveća prednost crno-belih, šutirao je sa ivice kaznenog prostora, ali je Leković zaustavio njegov udarac.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter