0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021- Novak Djokovic (SRB) v Soonwoo Kwon (KOR) Beograd, 21.04.2021.foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

‘IGRAĆU KAO DA MI JE POSLEDNJI U KARIJERI’: Đoković izjavom zapalio društvene mreže, definitivno ga čeka najbitniji duel ikada

Objavljeno: 11.09.21 u 08:38

Novak Đoković se plasirao u finale US opena pošto je sa 4:6, 6:2, 6:4, 4:6, 6:2 porazio Aleksandra Zvereva.

U finalnoj borbi će srpski teniser odmeriti snage sa Danilom Medvedevim, za obojicu je ulog šampionski trofej američkog grend slema, ali je za Novaka i 21. grend slem titula što bi ga izdvojilo kao najboljeg ikada – kao i ‘kalendarski slem’.

– Hteo bih da kažem hvala. Fantastična atmosfera, najbolja od starta turnira. Ovo su momenti za koje živimo, jedinstvene prilike koje dobijamo. O ovome sanjamo čak i kada se probudimo, tražimo motivaciju za ovakve stvari i isplati se uz fantastičnu atmosferu kao što je bila danas – počeo je Novak nakon pobede.

Zatim je Đoković stao u odbranu Stefanosa Cicipasa koji je optužen da zloupotrebljavao pauze za toalet kako bi se dogovarao sa svojim timom.

– Sada Moram da branim Stefanosa Cicipasa, ne radi ništa loše i podržavam ga. Pravila nisu dobro regulisana, svako može da priča o tome da li zloupotrebljava pauze, ali pošto je to glavna tema – moram da kažem da on ne zaslužuje takve napade od strane medija. Ima moju podršku!

Osvrnuo se srpski as i na protivnika u polufinalu, Aleksandra Zvereva.

Aleksandar je veliki šampion, divim mu se i jedan je od mojih najboljih prijatelja. Sjajan je momak i sve je bolji igrač. Znao sam da će ovo biti velika borba, obojica smo dali sve i nadam se da smo svima vama priredili nezaboravan šou.

I za kraj neizbežno pitanje – finale i jedan meč od ‘kalendarskog slema’.

– Znam da ljudi vole da čuju kako pričam o tome, ali nema šta da se priča. Jedan meč je ostao i sve je u njemu. Daću i srce i telo, i glavu. Sve ću uložiti i tretiraću ga kao da je poslednji u mojoj karijeri, zaključio je Novak.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter