0
Evropske lige

(191215) -- MUNICH, Dec. 15, 2019 (Xinhua) -- Robert Lewandowski of Bayern Munich celebrates his second scoring during a German Bundesliga match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen in Munich, Germany, on Dec. 14, 2019. (Photo by Philippe Ruiz/Xinhua)

BAJERN I BORUSIJA BROJALI DO 4: Levandovski i Haland se upisali u strelce!

Objavljeno: 11.09.21 u 20:45

Borusija i Leverkuzen odigrali utakmicu kola, Bajern savladao Lajpcig. 

Leverkuzen je dočekao Dortmund na „BajAreni“ gde se i očekivalo da će biti izvanredan meč. Timovi su i ispunili ta očekivanja jer je na utakmici palo čak sedam golova.

Leverkuzen je otišao na poluvreme sa prednošću od 2:1, nisu ni slutili šta bi moglo da se desi u drugom poluvremenu. Na scenu stupa Haland koji asistencijom i drugim golom na utakmici pomaže svojoj ekipi da dođe do preokreta i pobede od 3:4.

Aktuelni šampion Bundeslige otputovao je u Lajpcig. Nikada ne znate šta vas čeka kada gostujete „Crvenim bikovima„, ali ovaj put u Bavarci stavili domaćinima do znanja sa kim imaju posla.

Najbolji strelac Bajerna je prvi počeo da „puni“ mrežu Lajpciga u 12. minutu. U drugom poluvremenu pala su još četiri gola, od kojih je tri postigao Bajern, te tako rezultatom 1:4 rutinski odneo tri boda u Minhen.

Borusija i Bajern napravili su lepu uvretiru pred prve utakmice u Ligi šampiona. „Milioneri“ iz Dortmunda igraće sa Bešiktašom u Istanbulu. Bavarci će imati izuzetno teško gostovanje na „Kamp Nou„.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter