0
Domaći fudbal

Fudbal UEFA Champions League season 2012-2013 Third qualifying round, Second leg Partizan v Ludogorec Eric Djemba-Djemba Beograd, 06.08.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OTIŠAO JE U PENZIJU: Nekadašnji fudbaler Partizana se povukao nakon 20 godina karijere!

Objavljeno: 10.09.21 u 21:16

Odlučio je da se povuče!

U svojoj 40. godini, Erik Đemba-Đemba odlučio je da okačio kopačke o klin! Iako je dugo bio izvan svih fudbalskih ‘radara’, Erik se bavio fudbalom, ali je sada odlučio da okonča svoju karijeru.

‘Mogu vam reći da se zvanično opraštam od fudbala. Imam fudbalsku akademiju u Kamerunu i fokusiraću se na to da edukujem mlade igrače kako da postanu fudbaleri i izgrade uspešnu karijeru.’ – rekao je Đemba-Đemba!

Erik Daniel Djemba Jelen Superliga, Partizan – Napredak Krusevac, Belgrade Serbia 27.10.2013. (credit: Pedja Milosavljevic / thepedja@gmail.com / +381641260959)

Tokom svoje zaista duge karijere, branio je boje nekolicine timove, među kojima su naš Partizan, Mančester junajted, Aston Vila, Nant i brojni drugi klubovi.

Svojevremeno je imao određene finansijske probleme, a prema navodima brojnih stranih medija čak je i bankrotirao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter