0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - AUGUST 26: Ricardo Gomes (R) and Seydouba Soumah (L) of Partizan celebrate after the UEFA Conference League Play-Off Leg Two match between FK Partizan and CD Santa Clara at Partizan Stadium on August 26, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

PARTIZAN JE POTVRDIO: Suma je stigao u Beograd!

Objavljeno: 09.09.21 u 19:50

Grobari mogu da odahnu!

Sejduba Suma stigao je u Beograd, objavio je FK Partizan na svom zvaničnom Tviter profilu! Kreativni vezista reprezentacije Gvineje, otišao je u svoju zemlju zbog reprezentativne pauze, ali je sve brzo eskaliralo, pa je zbog državnog udara u toj zemlji ostao zarobljen tamo.

On je zajedno sa ostalim reprezentativcima ove zemlje evakuisan prvo u London, a zatim je produžio u srpsku prestonicu. Većinske zasluge za bezbedan povratak Sume u Srbiju imaju Nabi Kejta i njegov klub Liveprul, koji su forsirali evakuaciju.

Pojedini mediji preneli su informaciju da Sumina evakuacija iz Gvineje u London nije tačna.. Ipak, to je bila lažna vest!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter