0
Domaći fudbal

Seydouba Soumah Suma Belgrade, Serbia, October 18. 2020. Superliga, Super liga Srbije, Partizan - Crvena Zvezda, Beopgrad, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

AGONIJA I DALJE TRAJE: Uz pomoć Liverpula, 12 reprezentativaca Gvineje napustilo zemlju – među njima se nije našao Suma!

Objavljeno: 07.09.21 u 22:19

Nadamo se da će ovu dramu što pre ostaviti iza sebe.

U Gvineji se ovih dana dešavaju dramatična dešavanja, došlo je do vojnog udara, a reprezenetativci ove zemlje su se pripremali za meč sa Marokom, koji je morao biti odložen.

Dvanaestorica reprezentativaca Gvineje uspeli su da se evakuišu iz zemlje, ali među njima se nije našao omaleni vezista Partizana, Sejduba Suma. U avionu koji je napustio Gvineju našli su se Nabi Keita, Sejduba Suma, Abdulaje Sila, Saidu Sou, Medi Kamara, Mohamed Bajo, Isiaga Sila, Ahmed Mendez, Florentin Pogba, Mamadu Kane, Ali Keita i Mohamed Ali.

Naime, Nabi Keita je organizovao privatni avion uz posredovanje Liverpula, a pošto Suma još uvek nije napustio zemlju, moraće da sačeka sutrašnji let, saznaje Telegraf. Problem je bio taj što ukoliko bi otputovao u Englesku, to bi stvorilo probleme sa vizom i ograničenim kretanjem u tranzitnoj zoni aerodroma.

Reprezentacija Maroka evakuisana je iz Gvineje već u nedelju uveče, ali za domaće igrače takva mogućnost nije postojala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter