0
ATP

(190831) -- NEW YORK, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Novak Djokovic of Serbia hits a return during the men's singles third round match between Novak Djokovic of Serbia and Denis Kudla of the United States at the 2019 US Open tennis championships in New York, the United States, Aug. 30, 2019. (Xinhua/Li Muzi)

BRITANAC STAO U NOVAKOVU ODBRANU: ‘Neki navijači su slepi!’

Objavljeno: 08.09.21 u 16:23

Prelepe reči upućene Novaku!

Srpski teniser Novak Đoković našao se na udaru javnosti tokom US opena.. Prvo zbog komentara na zviždanje publike, a zatim i zbog povezivanja njega i Cicipasa, zbog čestog odlaska u toalet. Ipak, britanski teniser Peči imao je nešto da poruči svim ‘hejterima’ kada je reč o Novaku:

‘Pošteno je reći da je najbolji teniser svoje generacije. Pogledajte međusobni skor. Teško mi je da mu se ne divim, da ne ustanem i pozdravim ga gromoglasnim aplauzom.’ – potom je dodao:

‘Bez obzira na pojedina mišljenja o Novaku, ne možete da ne poštujete njegov rad i žrtvu koju je podneo da bih postigao takav uspeh, verovatno najteži svih vremena. Ako to negativno ocenite to je vaš odraz. Neki navijači su slepi.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter