0
ATP

FOTO: Starsport

‘MOJOJ MAJCI SE TO NIJE SVIDELO’: Novak se prisetio svoje najluđe frizure u životu, otkrio zbog čega se odlučio na takav potez! (VIDEO)

Objavljeno: 07.09.21 u 17:53

Srpski as se prisetio svojih početaka.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspeo je da se plasira u četvrtfinale US opena, nakon što je savladao Džensona Bruksbija sa 1:6, 6:3, 6:2, 6:2.

Na konferenciji za medije, nakon novog trijumfa, novinarka „ESPN“ je pitala Novaka po čemu pamti svoje prvo učešće na Grend slemu. Novak se vratio 16 godina unazad i prisetio se duela sa Maratom Safinom, koji je ubedljivo savladao srpskog tenisera sa 6:0, 6:2, 6:1.

– Ono čega se sećam kada sam 2005. godine uspeo da se kvalifikujem za Australijan Open i da igram sa Safinom u večernjem terminu na centralnom terenu je da sam ranije tog dana išao da se ošišam. Divna dama koja je bila frizerka me je pitala da li želim nešto posebno za večeras – otkrio je Novak.

FOTO: Starsport

Novak je poznat kao neko ko ne menja često svoj imidž, ali tada je pitao frizerku za savet i ona mu je predložila da ofarba jedan deo kose.

– Imao sam 17 ili 18 godina, ako ću već da izađem na veliku scenu, hajde da to uradim sa stilom. Nije baš bilo drago mojoj majci kada je to videla, razgovor koji smo imali posle toga nije bio sjajan za mene. Ali kasnije smo se smejali svemu – prisetio se Novak anegdote iz Australije.

Srpski as se ne seća u koju boju se tada ofarbao.

Ne mogu da se setim, plava ili zelena, tako nešto – istakao je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter