0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

AMIR BISLIMI ZA HOTSPORT: Otkrio je ko dolazi, a ko odlazi iz Proletera! ‘Podrška sudijskoj komisiji!’

Objavljeno: 06.09.21 u 10:00

Deluje kao se Proleter polako budi.

Nakon zaista lošeg starta, ekipa sa Slane Bare je prvo savladala Radnički u Nišu, a potom podelila bodove sa Radničkim iz Kragujevca.. U relativno dobro raspoloženju su otišli na reprezentativnu pauzu. Na pitanje kako igrači provode ovu pauzu, Amir Bislimi, sportski direktor Proletera rekao je:

AB: ‘Provode u treningu. Odlučili smo da ne odigravamo prijateljske utakmice nego da treniramo i napokon imamo malo prostora da Bajić uigra njegove zahteve malo bolje.’

FOTO: STARSPORT

O potencijalnim dolascima, ali i potencijalnim odlascima..

‘Želja šefa je bila da u svaku liniju dovode po još jednog igrača. Doveli smo Vukasovića, ovih dana očekujemo još dva igrača da prođu lekarske preglede i potpišu za Proleter. Postoji šansa da nas napusti Nikola Marjanović, stigle su dve ponude za pozajmice za sada. Jedino on ima zeleno svetlo da napusti klub. Ostali su ugovorom vezani za nas i ne očekujem prodaju u poslednjim danima. Iako smo dobili ponudu za Nikolu Petrića, u razgovoru sa njim odbili smo.

PROLETER ĆE USKORO OZVANIČITI VELIKO POJAČANJE!

Svako ko prati Proleter svestan je činjenice da su imali start sezone za zaborav.. Nakon sjajno odrađenih priprema u Turskoj, niko se nije nadao ovakvim igrama.

‘Nisam zadovoljan rezultatima. Igra nam se popravila i igramo atraktivan fudbal. Vidim nešto pozitivno u svemu tome. Ali moja ja najveća krivica, opet sam potcenio SuperLigu, previše podmladio ekipu i fali nam iskustvo u igračkom kadru.

Filip Holender (R) Branislav Milosevic (L)
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Proleter v Partizan
Novi Sad, 17.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Od ove sezone uključen je VAR u srpski fudbal, pa su i sudijske greške svedene na minimum.

‘VAR je po meni odlična stvar ukoliko se pravilno koristi. Kod nas još uvek nije dovoljno održano predavanja sudijama, igračima, klubovima pa i navijačima, kako se pravilno koristi VAR. Mislim da je sudijska komisija mnogo više podigla regularnost u ovoj sezoni, a ne VAR. Potrebno je dati podršku komisiji da završi započeto.’

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter