1
Domaći fudbal

Milos Jojic (R) and Dusan Jokovic Fudbal-Super League Season 2020/2021 Proleter v Partizan Novi Sad, 29.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PROLETER DOVODI STRAŠNO POJAČANJE: Nekadašnja nada PSV-a na korak od potpisa!

Objavljeno: 04.09.21 u 13:58

Novosađani dovode sjajnog igrača.

U samom finišu prelaznog roka, Proleter iz Novog Sada mogao bi da dobije strašno pojačanje. U pitanju je nekadašnja nada PSV-a Beralan Kun, a čeka se da samo prođe lekarske preglede, te će transfer biti realizovan.

Proleter u novoj sezoni nije startovao onako kako je želeo, s obzirom da nakon sedam kola ima svega pet bodova, tako da nema sumnje da će Kun predstavljati ozbiljno pojačanje za novosadsku ekipu. Reč je o 22-godišnjem fudbaleru koji u klub sa Slane Bare dolazi kao slobodan igrač, jer je pre tri dana napustio Zalaegerseg.

On je dugo važio za jednog od najtalentovanijih mađarskih fudbalera, karijeru je započeo u Vespremu, da bi sa samo 12 godina otišao u Holandiju i potpisao za PSV. Ovaj ofanzivni vezista želi da svoju karijeru ‘oživi’ u najelitnijem fudbalskom takmičenju u Srbiji, pa da se potom svojim kvalitetom preporuči jačim klubovima u Evropi.

U okviru osmog kola Superlige Srbije, Proleter gostuje Crvenoj zvezdi. Meč je na programu sledeće subote, od 19 časova.

0
0

1 Komentara

  1. Ovo je vic godine, da rezerva iz madjarske lige bude pojachanje za neki klub iz SLS! Taj i ako dodje u Proleter, neche se videti! Pitanje je da li bi on mogao igrati i u PLS?! Zashto potcenjujete srpski fudbal!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter