0
Fudbal

Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DRAGAN STOJKOVIĆ NAKON TRIJUMFA: ‘Sasvim je normalno da se boriš i da trčiš kada nosiš dres svoje zemlje’ (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.21 u 20:48

Ubedljiva pobeda u Beogradu!

Fudbalska reprezentacija Srbije je savladala Luksemburg u okviru kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru. Izabranici Dragana Stojkovića su na stadionu ‘Rajko Mitić’ slavili rezultatom 4:1. Golove su postigli Mitrović u dva navrata i Milenković jednom, dok su gosti  jednom zatresli sopstvenu mrežu. Jedini pogodak za Luksemburg delo je Olivera Tila.

Nakon utakmice, za Sport Klub je govorio Dragan Stojković Piksi.

-Uspeli smo da ostvarimo cilj zacrtan pre meča, da pobedimo i osvojimo nova tri boda. Prvo poluvreme bilo je zaista, ne perfektno, ali izgledalo je dobro, potpuna dominacija. U drugom delu pali smo u fizičkom smislu i dozvolili Luksemburgu da krene, da ima više posed lopte. Na kraju ipak smo uspeli da se vratimo i bez problema utakmicu privedemo kraju, što je najvažnije – rekao je selektor Srbije za Sport Klub.

PROČITAJTE JOŠ: ORLOVI ODRADILI POSAO: Srbija na krilima Mitrovića upisala siguran trijumf nad Luksemburgom

-Uvek se potencira pristup igrača, ali to je nešto što je apsolutno normalno. Sasvim je normalno da se boriš i da trčiš kada nosiš dres svoje zemlje – istakao je Stojković.

Orlovi u utorak igraju protiv selekcije Irske u Dablinu. Povredu je na današnjoj utakmici doživeo najbolji strelac naše reprezentacije.

-U nedelju putujemo, videćemo kakvo je stanje igrača. Mitrović je dobio baš jak udarac, mislim da je jagodična kost. Moramo da uradimo sve da se oporavimo i da već u utorak u Dablinu pokažemo pravu igru i osvojimo bodove – zaključio je Piksi.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter